sales@akva.bg

  (056) 99 07 99

Омекотителни системи за барове, кафенета и ресторанти H2O Optimo

Омекотителни системи за барове, кафенета и ресторанти H2O Optimo

Белгийската компания Erie Water Treatment предлага обновената гама компактни омекотителни системи за вода H2O Optimo, специално насочена за клиентите от сектора на хотелиерството и ресторантьорството.

Системите от тази серия са насочени и са подходящи за обществени кухни, кафенета, барове и ресторанти.

Работната температура на омекотяваната вода трябва да бъде в границите 2-65 °C, а работното налягане на постъпващата в системата вода - между 1,4 bar и 5,0 bar.

H2O Optimo Erie Logo

Гамата H2O Optimo включва 3 типа на управление:

H2O CS Eco - автоматични системи с електронен таймер и дебитозависима регенерация - в тази гама регенерацията се извършва на базата на преминал дебит. H2O CS Eco се произвеждат в конфигурации с 9, 12, 18 и 26 л йонообменна смола, за пикови дебити до 2600 L/h.

H2O CS Chrono - автоматични системи с механичен таймер и времезависима регенерация - в тази гама регенерацията се извършва на базата на зададено време. H2O CS Chrono се произвеждат в конфигурации с 9, 12, 18 и 26 л йонообменна смола, за пикови дебити до 2600 L/h.

H2O CS Twister -  полу-автоматични системи с ръчно зададена регенерация - в тази гама регенерацията се извършва ръчно от потребителя, в избрано от него време. Тя не изисква електрическо захранване. H2O CS Twister  се произвеждат в конфигурации с 9, 12, 18 и 26 л йонообменна смола, за пикови дебити до 2600 L/h.

H2O Optimo omekotitelna sistema 

Аква Системи ЕООД е официален дистрибутор на Erie Water Treatment за България.