sales@akva.bg

  (056) 99 07 99

"Аква системи" представи пластинчати топлообменници на EKO-AIR - Латвия

"Аква системи" представи пластинчати топлообменници на EKO-AIR - Латвия

Пластинчатите запоени (неразглобяеми) топлообменници имат широко приложение за термални системи, охлаждащи системи, термопомпи, соларни системи, чилъри, индустрия, системи за битова гореща вода, басейни, изпарители и кондензатори в хладилната техника, системи с агресивни течности и др.

ТОПЛООБМЕННИК НЕРЪЖДАЕМ EKO-AIR

Топлообменниците от сериите NB компанията EKO-AIR са приложими в термални, отоплителни и климатични системи, охлаждащи системи, термопомпи, соларни системи, чилъри, битова гореща вода, индустрия и др. Диапазона на работните температури на флуидите е от min. -200 oC до max. 200 oC. Максималното работно налягане при температура 200 oC е 31 bar.

Гофрираните пластини стандартно са изработени от неръждаема стомана AISI 316L (DIN 1.4404), материалът на плочите е неръждаема стомана AISI 304 (DIN 1.4301), на щуцерите: неръждаема стомана AISI 304 (DIN 1.4301). Материал на спойката между пластините е 99,99% мед. Пластините се изработват в конфигурации на ъгъл на Chevron: H, M или L. Максималния брой на пластините може да бъде 240 броя.

Топлообменниците са конструирани за максимален дебит на потока: между 5 и 75 m3/h. При необходимост от по-големи дебити могат да се монтират няколко топлообменника в паралел.

Присъединителните щуцери за различните серии пластинчати топлообменници са на резба: 3/4", 1", 1.1/4" или 2 ISO G. Възможно е да бъдат изработени и с друго присъединяване - за заварка или на фланци.

 

EKO-AIR LOGO 2017

Аква Системи ЕООД - Бургас е официален дистрибутор на пластинчати топлообменници EKO-AIR за България